Az EU bejelentővédelmi irányelvét átültető Panasztörvény alapján minden 50 fősnél nagyobb cégnek 2023. december 17-ig visszaélés-bejelentési rendszert kell bevezetnie. „Úgy hiányzik ez a kötelezettség az év végi őrület közepette nekünk, mint púp a hátunkra” – gondolhatja a legtöbb érintett cégvezető.

Ügyfelünkkel, a DELAWARE Consulting Hungary szoftverfejlesztő céggel közösen egy olyan, könnyen adaptálható megoldást kínálunk az érintett cégeknek, amellyel nagyon gyorsan meg tudnak felelni a Panasztörvény előírásaiknak (amelyeket korábbi cikkünkben már részletesen összefoglaltunk: bejelentő-védelmi rendszer), a rendszerben közölt információk biztonsága magas szinten garantált, irodánk bejelentővédelmi szolgáltatásainak igénybevétele esetén pedig a panaszok független és gyors kivizsgálása is biztosítható egyben.

Ezt a komplex megoldást mutatjuk be a Svéd-Magyar Kereskedelmi Kamara által szervezett CEO & HR Fórumon 2023. október 18-án 8:40-től az Electrolux Bemutatótermében (1133 Budapest Váci út 80.). A program része lesz egy kerekasztal-beszélgetés is, amelyen nagy örömünkre több olyan cég is részt vesz, akik már használnak valamilyen visszaélés-bejelentési rendszert, vagy ennek bevezetését tervezik, így megoszthatják mindenkivel tapasztalataikat, illetve beszélgetünk majd arról, hogyan tudja egy ilyen rendszer a munkáltató márkaépítését és a bizalom kiépítését elősegíteni.

Az esemény angol nyelvű lesz és a program részletes leírását, valamint a regisztrációt ezen a linken érhetik el.

Amennyiben bejelentővédelmi ügyvéd segítségére van szüksége, keressen minket lenti elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36 1 792 6744; +36 1 787 2136
E-mail: office@visegradlegal.hu