NEMZETKÖZI JELENLÉT

AZ ÖN ERŐS SZÖVETSÉGESE EURÓPA SZÍVÉBEN

Csapatunk a Visegrad+ Legal csoport alapító tagja. A Visegrad+ Legal független, közepes méretű ügyvédi irodák együttműködési hálózata Közép-Kelet-Európában. Jelen vagyunk Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Horvátországban és Bulgáriában.

Fiatal és dinamikus csapatként jogi- és adótanácsadás területén nyújtunk különböző szolgáltatásokat nemzetközi csoportok és helyi cégek részére.

Számos területet lefedünk a mezőgazdaságtól a gépgyártáson át az IT-ig és a pénzügyi szolgáltatások szektoráig.

Nemcsak a fő üzleti jogterületeken rendelkezünk szakmai tapasztalattal, hanem bármely szabályozási területen szívesen támogatjuk ügyfeleinket, ideértve a külső adatvédelmi vagy vállalati megfelelési szolgáltatásokat.

A választottbírósági és peres praxisunk folyamatosan növekszik, ezzel gyors és átfogó megoldásokat nyújtunk közép- és nagy vállalkozásoknak, illetve állami szerveknek.

Vállalati és kereskedelmi ügyekre fókuszálva, ügyfeleinknek testreszabott megoldást nyújtunk, mellyel a vállalkozásaik valamennyi üzleti igényét kielégítjük, magas szintű szakmai kommunikációt követve.

Angol, német, cseh, szlovák, magyar, lengyel, román, horvát és bolgár nyelven dolgozunk. Küldetésünk, hogy minőségi szolgáltatással ellensúlyozzuk a nagy irodák által dominált nemzetközi piacot, megkímélve ezáltal ügyfeleinket az elrugaszkodott munkadíjaktól.