HUNGARY Illés & Németh Ügyvédi Társulás MEGTALÁLJUK ÖNNEK AZ UTAT

MEGTALÁLJUK ÖNNEK A LEGJOBB MEGOLDÁST

Néha a jog olyan, mint egy útvesztő: egy rossz lépéssel nagyon távol kerülhetünk az eredetileg kitűzött céltól. Mi azért vagyunk, hogy megtaláljuk Önnek a legrövidebb utat.

A HATÉKONYSÁG ELSŐDLEGES

Büszkék vagyunk a nagy irodákban szerzett tapasztalatainkra, de tudjuk, hogy egy nagy szervezet kevésbé hatékony. Nálunk Ön egyszerre élvezheti a nagy irodák színvonalát és a kis irodák rugalmasságát.

AZ ÖN NYELVÉN BESZÉLÜNK

Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes, ezért nem raboljuk hosszú jogi fejtegetésekkel. Lényegre törő, érthető és tömör válaszokat adunk.

AZ INFORMÁCIÓ HATALOM

A gyorsan változó jogi és piaci környezetben pedig az marad fenn, aki jól tájékozott. Ügyfeleinket nemcsak az őket érintő jogszabályi változásokról, hanem új piaci lehetőségekről, egyéb fontos eseményekről is értesítjük.

SEGÍTÜNK NEMZETKÖZI TERVEI MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

Irodánk angol, német, francia, olasz, cseh és szlovák nyelven biztosítja az alapos tájékozódást külföldi tervei megvalósításához. Növekvő nemzetközi hálózatunk révén ügyfeleinknek számos európai országban tudunk jogi támogatást nyújtani.

MODERN JOGI SZOLGÁLTATÓK VAGYUNK

Értjük és használjuk a digitalizáció vívmányait, de hagyományos értékeket képviselünk, ügyfeleinket partnerként kezeljük.

Legfrissebb híreink

Generációváltás a családi vállalkozásban

Generációváltás a családi vállalkozásban

A rendszerváltás nyomán megnyílt piaci lehetőségeket sok, akkor 35-40 éves vállalkozó kihasználta és munkájuk eredményeképpen kiépült a magyar KKV szektor. Mostanra e vállalkozók a végigdolgozott aktív életük után jól megérdemelt pihenésüket szeretnék tölteni, de ki...

Tagságaink